Оновлене покоління тракторів: ХТЗ-181.20

Оновлене покоління тракторів: ХТЗ-181.20

Харківський тракторний завод продемонстрував на своєму каналі в Youtube відеоролик, який присвячено одній з останніх новинок, випущених на підприємстві - гусеничному трактору ХТЗ-181.20.

В основу ролика лягли кадри роботи машини у зв'язці з сучасним сільськогосподарським обладнанням, а основним посилом відеоряду стало те, що використання гусеничного рушія значно знижує питомий тиск, відсутнє буксування, що дозволяє зберегти ґрунт.

Автори звертають увагу на високі тягові показники трактора, а також демонструють дані по економічності під час виконання операцій: при використанні дискового лущильника ДЛ-6 Слобода витрата палива складає всього 3,5-4 літра на гектар, а з дисковою бороною Kronos 3+ - 9 літрів, при цьому продуктивність машинотракторного агрегату становить 7,5 га/год при використанні першого і 4,0 га/год - при використанні другого.

Завдяки збільшеній продуктивності гідравлічної, а також оновленої навісної систем ХТЗ-181.20 може працювати з будь-якими сільськогосподарськими знаряддями, при цьому виконуючи ключові операції, такі як: обробка ґрунту, посів і транспортування. А одним з головних переваг щодо своїх конкурентів є низька вартість володіння трактором.

Як повідомлялося раніше, одна з новинок, яку представив ХТЗ - це серійний колісний трактор ХТЗ-248К.20, обладнаний двигуном відомого світового виробника FPT-Iveco N67.

29.11.2018     ← Повернутися

Отримати консультацію