Модернізація виробництва ХТЗ. Відео

Вашій увазі пропонується відеоролик, в якому демонструється масштабна модернізація виробництва, що проводиться на Харківському тракторному заводі.

Одним із прикладів модернізації стало створення нової ділянки механічної обробки деталей. Із цією метою закуплено і введено в експлуатацію прогресивне обладнання виробництва Японії та Німеччини.

Також на ХТЗ з'явився новий цех по литтю деталей, що працює за технологією ЛГМ (лиття по моделях, що газифікуються). Дана технологія дозволяє збільшити точність лиття при значному зменшенні витрат на обладнання і матеріали, скоротити число технологічних операцій і звести до мінімуму кількість відходів виробництва.

Цими прикладами масштабність завдань з модернізації ХТЗ не обмежується. На підприємстві проводиться реконструкція виробничих цехів, інженерних споруд і продовжує закуповуватися нове обладнання.

Нагадаємо, що раніше на ХТЗ було введено в роботу лінію хіміко-термічної обробки металів, що дозволило значно підвищити якість термічної обробки деталей.

12.02.2021     ← Повернутися

Отримати консультацію