Харківський тракторний завод представить оновлену техніку на міжнародному агрофорумі в Кропивницькому

Харківський тракторний завод представить оновлену техніку на міжнародному агрофорумі в Кропивницькому

Харківський тракторний завод продовжує розвивати лінійку техніки, що випускається, і планує представити оновлені моделі на міжнародному агрофорумі в Кропивницькому з 25 по 28 вересня.

Серед своїх новинок харків'яни продемонструють оновлений гусеничний трактор ХТЗ-181.20-07. Він отримав істотні конструктивно-інженерні оновлення ходової системі, а також гумовотросові гусениці шириною 645 мм, розширену колію в 1680 мм, посилену раму і навісну систему, якою комплектуються серійні колісні трактори виробництва ХТЗ.

Конструктори відзначають, що подібного роду трактори є унікальними, тому що використання гусениці на відміну від коліс дозволяє максимально зберегти грунт. Такий ефект досягається за рахунок зниження питомого тиску на ґрунт і виключення буксування завдяки збільшеній площі контакту гусениць з поверхнею і рівномірному розподілу ваги трактора.

«Наявність гумовотросової гусениці істотно збільшує можливості експлуатації подібних тракторів, зокрема дозволяє машинно-тракторним агрегатам пересуватися по дорогах загального користування», - підкреслив Сергій Булава, головний інженер з агротехнологій ТД «ХТЗ».

На виставці в Кропивницькому також буде представлено оновлений трактор ХТЗ-150К-09.172.10, раніше відомий як Т-150К, в новому облицюванні і з двигуном 180 кінських сил, а також ХТЗ-248К.20 - він отримав нову сучасну рульову колонку, оновлений інтер'єр кабіни, подовжену задню напівраму, нову гідравлічну систему з двома насосами на 190 літрів, а також оновлену навісну систему.

25.09.2019     ← Повернутися

Отримати консультацію