Тестові випробування трактора ХТЗ з посівним комплексом Turbosem

Тестові випробування трактора ХТЗ з посівним комплексом Turbosem

Харківський тракторний завод продовжує проводити тестування продукції з використанням сучасних сільськогосподарських знарядь, вироблених провідними українськими та світовими підприємствами.

Чергові тестові випробування були проведені на полях холдингу «Агро-Союз», де серійна модель трактора ХТЗ-243К.20 працювала в парі з посівним комплексом «Turbosem». Цей пристрій - це пневматичний універсальний агрегат для прямого посіву, який оснащено монодисковим сошником, що точно копіює рельєф ґрунту.

- Представники заводу спільно з колегами з «Агро-Союзу» провели тестові випробування серійного трактора ХТЗ-243К.20 з посівним комплексом «Turbosem». І ми, і виробники агрегатів залишилися задоволені отриманими результатами, які в черговий раз показали ефективність трактора ХТЗ в роботі з провідними сільськогосподарськими знаряддями, - підкреслив комерційний директор Торгового дому «ХТЗ» Юрій Головач.

Слід зазначити, що обидва технічні пристрої переслідують схожі цілі, які зводяться до того, щоб при максимальній ефективності мінімізувати тиск на поверхню ґрунту, таким чином зберігаючи органічну частину ґрунту (його «імунну систему»). Із боку трактора це відбувається шляхом застосування здвоєних коліс з використанням баластного вантажу, що дозволяє реалізувати максимальне тягове зусилля, яке здатний створити тракторний двигун потужністю 240-250 к.с. При цьому тиск на ґрунт менше, ніж у трактора з одинарними колесами без баластного вантажу. Що стосується посівного комплексу, то дисковий сошник робить мінімальний V-подібний розріз, спеціальний притискний пристрій щільно укладає насіння в ґрунт, а завершують процес сівби прикатуючі колеса, що закривають борозну.

Купуючи техніку ХТЗ, а також посівний комплекс «Turbosem», українські аграрії мають можливість отримати часткову компенсацію вартості виробів. Більш докладно про це читайте тут - компенсація вартості 25% і компенсація вартості 40%.

12.07.2018     ← Повернутися

Отримати консультацію